Billboard adverteren in de woonmaand: dit is hét moment

Oktober – of beter bekend als de woonmaand, is voor veel bedrijven het moment om campagnes te lanceren en een breed publiek te bereiken. In deze periode zijn consumenten op zoek naar inspiratie rondom wooninrichting en renovatie. Benieuwd wat de voordelen zijn van billboard adverteren in deze herfstperiode? Lees snel meer!

Bereik de consument tijdens de woonmaand

De natte en koudere dagen zorgen ervoor dat de koopbereidheid van consumenten toeneemt. Het is voor veel mensen namelijk de periode om hun woning helemaal herfstproof te maken. Dit betekent dat consumenten bezig zijn met het herinrichten of zelfs renoveren van hun woning. In deze herfstperiode is er veel interesse in bouwmaterialen, meubels, vloeren, sanitair en veel meer rondom warmte en gezelligheid in huis! Daarom is dit hét ideale moment om jouw boodschap kenbaar te maken bij een breed publiek. Met digitale billboards speel je gericht in op de behoeften van het publiek en heb je de mogelijkheid om deze eenvoudig aan te passen aan een specifiek moment.

WOONMAAND ADVERTEREN: KIES VOOR DIGITALE BILLBOARDS

Met het huidige aanbod is het een uitdaging om te blijven opvallen tussen de concurrentie. Digitale billboards zorgen ervoor dat jouw marketingboodschap op een effectieve en opvallende manier zichtbaar is bij het publiek. Plaats jouw campagne op strategische plekken, pas aan wanneer nodig en zorg voor een visuele impact bij jouw doelgroep!

Zichtbaar bij lokaal en regionaal publiek

De digitale billboards van Bereik zijn geplaatst langs drukbezochte snelwegen en provinciale wegen. Langs deze strategische plekken passeren iedere dag duizenden potentiële klanten. Door de zichtbaarheid op regionaal en lokaal niveau bereik je jouw doelgroep heel gericht en zorg je voor een blijvende indruk.

Altijd flexibel

Eén van de grootste voordelen van digitale billboards is de flexibiliteit. Heb je een speciale aanbieding in een specifieke week in de woonmaand? Dan kun je jouw advertentie snel en efficiënt bijwerken. Hierdoor speel je heel precies in op actuele trends en de vraag van de consument.

Creëer een visuele impact

Met digitale billboards val je écht op tussen de concurrentie. Je hebt namelijk de mogelijkheid om je campagne te voorzien van heldere kleuren en bewegende beelden. Hierdoor trek je gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers. Dit maakt digitale billboards een ideale toevoeging aan iedere marketingmix!

Start nu met billboard adverteren in de woonmaand

Wil je jouw campagnes tijdens de woonmaand een extra boost geven? Zet dan digitale billboards in én versterk jouw merkzichtbaarheid! Met digitale billboards zorg je ervoor dat je opvalt bij een breed publiek, waarbij je gegarandeerd een blijvende indruk achter laat. Klaar om jouw marketingstrategie te versterken met out of home marketing?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via ons telefoonnummer 010-503 00 29 of per mail info@bereik.nl. Direct een afspraak inplannen of contactformulier invullen? Klik dan op onderstaande button.

Lees hier nog meer informatieve blogs:

Digitale billboards in kwartaal 4 1200x675

Digitale billboards in kwartaal 4

Versterk jouw marketingstrategie

Lees meer
Afbeelding_Blog verschil tussen billboard en andere buitenreclame_1200x675

Billboards en andere buitenreclame

Lees meer over de verschillende tussen billboards en andere buitenreclame

Lees meer
A20 Rotterdam snelwegreclame

Wat is geholpen naamsbekendheid?

Versterk de naamsbekendheid van een merk in no time!

lees meer